'Als kinderen anders leren, problemen en oplossingen'

LIVE WEBINAR | DINSDAG 2 JULI | 19.30 uur

Kinderen met leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, etc.) maar ook concentratieproblemen en sociaal emotionele problemen, zoals faalangst, examenvrees en een negatief zelfbeeld, zijn niet gedoemd om daar hun hele schooltijd last van te hebben.

De Kernvisie methode helpt deze kinderen om op een andere manier te leren, juist door gebruik te maken van hun talenten en niet door te gaan op datgene wat eerder niet lukte.

Vaak ligt de focus op het opnieuw aanbieden van bijvoorbeeld spellingregels in de hoop dat ze deze keer wel blijven hangen. Dit sluit niet aan bij de leerstijl van het kind, waardoor het resultaat opnieuw niet afdoende zal zijn. Door gebruik te maken van de capaciteiten van het kind, zijn zij wél in staat om te automatiseren, wat nodig is om meer vanzelfsprekend te kunnen lezen, spellen en rekenen.

Tijdens dit webinar wordt uitgelegd hoe en waarom de Kernvisie methode de kinderen in jouw klas of praktijk kan helpen.

Past de datum/tijd je niet? Meld je dan toch aan, je krijgt de volgende dag een link naar de opname die je nog een week op jouw eigen moment kunt bekijken.

Je wordt ingeschreven op onze mailinglijst zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Uitschrijven kan op elk moment.

Een fijn webinar om naar te luisteren en veel inspiratie opgedaan.

Anita (onderwijsprofessional)

In mijn praktijk zie ik veel kinderen met faalangst. Ik help ze om steviger in hun schoenen te staan, maar het neemt het probleem vaak niet weg. Hier lijkt de oplossing te liggen. Interessant!

Ingrid (kindercoach)

Dat schoolse trok me nooit zo aan (ik was zelf ook geen ster op school). Ik werk liever aan het welbevinden van een kind, maar de Kernvisie methode is helemaal niet zo ingewikkeld. Mijn interesse is gewekt.

Sonja (kindercoach)

Helpend! Mooi hoe je onderbouwt hoe kinderen beter leren.

Dionne (onderwijsprofessional)

Duidelijk, praktisch en ook al toepasbaar. Het heeft mij een heel positieve ‘boost’ gegeven.

Wil (onderwijsprofessional)

Veel informatie, maar zo boeiend. Zowel voor mijn eigen kind als mijn leerlingen.

Francis (onderwijsprofessional)

Dit live GRATIS webinar begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Je hebt geen webcam nodig en ik kan je niet horen. Als deelnemer ontvang je een link waarmee je live mee kunt kijken op mijn scherm.

Tot dan!

Wim Bouman